CUGETARI DE PE MUNTELE FERICIRILOR

Autor: ELLEN G. WHITE

Código Producto: 441521

ISBN 9786069111338

Puntos de Premio: 14

Disponibilidad: En Stock

Precio: 3,00€
Sin IVA 2,88€
Precio en Puntos de Premio: 288

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

Predica de pe Munte reprezintă binecuvântarea Cerului pentru lume - un glas venit de la tronul lui Dumnezeu. Ea a fost dată spre a fi pentru omenire legea datoriei și lumina Cerului, speranță și mângâiere în descurajare, bucurie și alinare pe cărările vieții și în mijlocul tuturor dificultăților. În Predica de pe Munte, Prințul predicatorilor, Maestrul Învățător, rostește cuvintele care I-au fost încredințate de Tatăl. Cuvintele rostite de Domnul Hristos pe Muntele Fericirilor își vor păstra puterea de influență de-a lungul tuturor timpurilor. Fiecare frază este un giuvaer din tezaurul adevărului.

Cuvintele rostite de Domnul Hristos pe Muntele Fericirilor, își vor păstra puterea de influență de-a lungul tuturor timpurilor. Fiecare fraza este un giuvaer din tezaurul adevărului. Principiile enunțate în această predică le sunt destinate tuturor oamenilor, din orice categorie și din timpurile.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

cugetari-de-pe-muntele-fericirilor?manufacturer_id=530
 
Más Vendidos
Destacados