MICII ADMINISTRATORI AI DARURILOR LUI DU

Autor: DEBBONNAIRE KOVACS

Código Producto: 541168

ISBN 9786069111956

Puntos de Premio: 40

Disponibilidad: En Stock

Precio: 8,25€
Sin IVA 7,93€
Precio en Puntos de Premio: 793

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

„Micii administratori ai darurilor lui Dumnezeu” conține 23 de povestiri pentru copii, autoarea învățându-i pe aceștia cum pot fi aplicate diferitele elemente ale administrării creștine a vieții în viața de zi cu zi. Povestirile sunt simple și ușor de înțeles, putând fi citite direct de către copii sau folosite de către părinți și educatori, acasă ori la biserică.

Administrarea vieții este o parte importantă a filosofiei creștine și ar trebui învățată de copii de la cele mai fragede vârste, prin metode adaptate vârstei și capacităților lor.

Debbonnaire Kovacs s-a născut în statul Arizona, SUA. În copilărie, îi plăcea să „devoreze” cărțile. La vârsta de 8 ani, era hotărâtă deja să devină scriitoare. Are o diplomă în domeniul educației preșcolare și este mama a trei copii – Nathan, Robin și Sally. A scris și a publicat: „Devotional Retreats”, „Gardens of the Soul”, „God Said «I Promise»”.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

micii-administratori-ai-darurilor-lui-du
 
Más Vendidos
Destacados