PISTRUIATUL SI COMANSII

Autor: MABEL EARP CASON

Código Producto: 541169

ISBN 9789731019772

Puntos de Premio: 27

Disponibilidad: En Stock

Precio: 5,63€
Sin IVA 5,41€
Precio en Puntos de Premio: 541

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

Suntem în secolul al XIX-lea. Thad Conway trăiește cu părinții și frații lui la o fermă situată la frontiera de vest a Texasului, unde indienii comanși atacă frecvent, lăsând în urma lor prăpăd. Viața lui se va schimba radical din ziua când va cădea în mâinile temuților comanși. Dus în captivitate, Thad va pribegi mult timp departe de casă și va avea ocazia să îi cunoască îndeaproape pe dușmanii albilor, ba chiar să-și facă prieteni printre ei. Va reuși el oare să o salveze pe micuța Melissa, și ea prizonieră a comanșilor, și să se întoarcă acasă? Sau va rămâne printre comanșii pe care înainte de a-i cunoaște îi urâse din toată inima?

Pistruiatul și comanșii îi duce pe cititori în lumea îndepărtată a Vestului Sălbatic, făcându-le cunoștință cu triburi de indieni, rangeri, comancheros, iscoade și căpetenia Nor Galben. Este o poveste despre depășirea prejudecăților, prietenie, curaj și, nu în ultimul rând, despre importanța credinței în Dumnezeu.

Mabel Earp Cason s-a născut în Texas, în anul 1891, și a avut patru copii. Cunoscută ca autoare de cărți pentru copii, Mabel Earp Cason a publicat volume ca: Song of the Trail, Steering by the Star, Key to the Treasure House, Desert Enchantment, Mary Had Ten Little Lambs și Ruggy the Mountain Buck.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

pistruiatul-si-comansii
 
Más Vendidos
Destacados