MĂRUNȚIȘURI DE MARE PREȚ

Autor: FLORIN BICĂ

Código Producto: 481935

ISBN 9789731017631

Puntos de Premio: 19

Disponibilidad: En Stock

Precio: 4,02€
Sin IVA 3,87€
Precio en Puntos de Premio: 387

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

Volumul Mărunțișuri de mare preț este o antologie de citate despre Dumnezeu, credință și religie, Isus Hristos, Biblie, bine și rău, adevăr și minciună, viață și moarte, timp, vârste, suferință, dragoste, fericire, oameni, bani, idei, cărți, muzică și altele.

Cine sunt cei citați? Autori și oameni celebri, dar și persoane care, fără a se bucura de notorietatea lui Mark Twain sau a lui C. S. Lewis, au gândit și au scris lucruri la care chiar merită să te gândești.

Unul dintre capitolele inedite ale acestei colecții de citate inspiratoare este cel dedicat Întrebărilor. Cititorii vor găsi nu doar citate despre întrebări, ci și întrebări concrete care au frământat sufletul celor pentru care viața este o luptă continuă pentru a înțelege.

Mărunțișuri de mare preț este unul dintre cele două volume cu care debutează colecția „Cărțile lui Doru Gălbenuș” (cea de-a doua carte este Viața ca un sunet), destinată (mai cu seamă) publicului tânăr – liceeni, studenți și nu numai.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

maruntisuri-de-mare-pret
 
Más Vendidos
Destacados