ASUMĂ-ȚI RISCUL

Autor: BEN CARSON

Código Producto: 481936

ISBN 9789738820951

Disponibilidad: Disponible

Precio: 8,04€
Sin IVA 7,73€

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

În cultura noastră bazată pe evitarea riscului, punem mare preț pe siguranță. Ne asigurăm chiar și concediile. Ne extindem garanția la aparatele casnice. Însă izolându-ne de necunoscut - de riscurile vieții - pierdem marea aventură a vieții trăite la potențial maxim. Ben Carson și-a petrecut copilăria fiind supus permanent riscului pe străzile orașului Detroit, iar azi își asumă zilnic riscuri, făcând operații complexe pe creier și pe coloana vertebrală. În această carte plină de exemple personale inspiratoare, Dr. Carson ne invită să acceptăm riscul în viața noastră. Din partea unui om a cărui viață portretizează în mod dramatic legătura dintre riscuri mari și succese și mai mari, vei găsi aici sfaturi care te vor ajuta să scapi de frica riscului, astfel încât să poți visa cutezător, să țintești sus, să mergi încrezător și să culegi recompense pe care nici nu ți le-ai imaginat vreodată.

"Ben combină talentul excepțional de povestitor cu o analiză atentă a naturii riscului și formelor pe care acesta le ia în lumea noastră. Prin propriile experiențe de viață, Ben ne reamintește că nu există viață fără risc și ne oferă în același timp o modalitate simplă și surprinzator de eficientă de a accepta acest adevăr. Citește sfaturile lui Ben și nu numai că vei fi mai pregătit să te confrunți cu riscul, dar vei dori să îl accepți ca pe ceva care îți va face viața mai bună și mai împlinită."
George Lucas, regizor, producător și scenarist al cunoscutelor serii Războiul Stelelor și Indiana Jones.

"Pentru a obține mari succese în viață, trebuie să fii expert în asumarea de riscuri calculate. Prietenul meu, Dr. Carson, te invită să înveți, să înțelegi și să folosești riscurile astfel încât să îți pui în valoare și să-ți energizezi la potențial maxim viața și viitorul." Mark Victor Hansen, coautor al seriei bestseller "Chicken Soup for the Soul"

"Dr. Ben Carson a obținut victoria în multe dintre situațiile riscante din viața sa, atât pe plan personal cât și profesional. În cartea "Asumă-ți riscul", el explică modul în care privește viața și motivul pentru care Dumnezeu ne-a așezat aici pe pământ. Citirea acestei cărți te va face să examinezi modul în care tu însuți privești viața și te va provoca să folosești talentele cu care Dumnezeu te-a înzestrat, pentru a le fi de folos celor din jurul tău.
Tony Dungy, Antrenor principal, Indianapolis C

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

asuma-ti-riscul
 
Más Vendidos
Destacados