VIAȚA CA UN SUNET

Autor: NAOMI STRIEMER

Código Producto: 481941

ISBN 9789731017945

Puntos de Premio: 22

Disponibilidad: En Stock

Precio: 4,47€
Sin IVA 4,30€
Precio en Puntos de Premio: 430

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

Naomi Striemer s-a născut într-o familie de creștini și și-a descoperit încă din copilărie talentul muzical. Anii adolescenței au adus-o în contact cu muzica și starurile muzicii pop, iar marele vis al lui Naomi, visul care avea să-i schimbe cursul vieții, a fost să devină o vedetă pop, recunoscută pe plan internațional.

Viața ca un sunet este autobiografia sinceră a lui Naomi. Cititorii se vor întâlni în paginile cărții cu Justin Timberlake, Britney Spears, Avril Lavigne și Carlos Santana. Vor vedea cum a ajuns Naomi să semneze un contract cu Sony Music și cât de gras a fost cecul încasat.

Într-o zi, Naomi a întâlnit un șofer anonim cu un mesaj special pentru ea. Ce s-a întâmplat mai departe? Ce s-a ales de visul ei? Veți afla răspunsul citind Viața ca un sunet.

Volumul face parte dintre cele două cărți cu care debutează colecția „Cărțile lui Doru Gălbenuș” (cea de-a doua carte este Mărunțișuri de mare preț) și le este destinat tuturor adolescenților și tinerilor care au fost atrași, măcar o dată, de „magia covorului roșu”.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

viata-ca-un-sunet
 
Más Vendidos
Destacados