-20%

PRIEȚENIE CU INTENTII SERIOASE

Autor: KAY KUZMA

Código Producto: 481942

ISBN 9789731019888

Puntos de Premio: 22

Disponibilidad: En Stock

Antes: 4,47€
Precio: 3,58€
Sin IVA 3,44€
Precio en Puntos de Premio: 430

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Cantidad:

Găsirea fericirii pe care o cauți depinde în mare măsură de doi factori: alegerea partenerului și capacitatea de a fi partenerul potrivit pentru persoana aleasă. Alege înțelept. Dragostea nu este suficientă pentru a avea o căsnicie durabilă.

Dacă ai intenții serioase de căsătorie, citește această carte împreună cu persoana iubită. Promite-ți ție personal și promiteți-vă unul altuia că veți evalua factori de risc ce duc la înstrăinare și divorț. Rezolvați problemele minore și majore din relația voastră înainte de căsătorie.

Căsătoria este un angajament pe viață. Alegerile pe care le faci înainte de căsătorie sunt critice pentru fericirea viitoare: ele te ajută să descoperi cine ești și ce anume te face să-ți cânte inima de fericire. Prin urmare, trăiește la maximum fiecare zi, devenind ceea ce Dumnezeu dorește de la tine. Crede că Dumnezeu are în vedere lucruri bune pentru tine și că dorința inimii Lui este să împlinească dorința inimii tale. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin.

Kay Kuzma a obținut doctoratul în educația copiilor mici la University of California, Los Angeles (UCLA). Este o vorbitoare motivațională dinamică și un educator competent în viața de familie, a lucrat ca profesor universitar și este autoarea a zeci de cărți, dintre care publicului român îi sunt cunoscute Ascultarea de bunăvoie și Înțelege-ți copilul.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

prietenie-cu-intentii-serioase
 
Más Vendidos
Destacados