CUM SĂ AJUNGI SĂ SPUI NU

Autor: ERWIN W. LUTZER

Código Producto: 481938

ISBN 9789738998896

Puntos de Premio: 27

Disponibilidad: Agotado

Precio: 5,58€
Sin IVA 5,37€
Precio en Puntos de Premio: 537

Registrate en nuestra web y por cada compra, suma puntos en el programa de puntos Safeliz Plus y consigue libros gratis.

Este producto está agotado. Introduce tu email y te avisaremos en cuanto esté disponible.

Nombre:  
Email:Un îndrumător eficient pentru a pune capăt obiceiurilor îndărătnice pentru totdeauna!

Cu toții cunoaștem ciclul: decidem să renunțăm definitiv la un obicei rău și chiar avem succes o vreme. Totuși, aproape în mod invariabil, cădem din nou în același comportament nedorit, iar procesul frustrant începe din nou. Experiența aceasta ne poate face să ne simțim fără puterea de a ne schimba viața.

Cunoscutul autor și pastor Erwin W. Lutzer crede că este posibil să frângem acest ciclu de comportament dependent. 
Scrisă cu mult discernămând biblic, cartea ”Cum să ajungi să spui nu: cum să pui capăt unui obicei îndărătnic” privește onest la ispitele care stau la baza fiecărui obicei rău.

Dr. Lutzer examinează chestiuni grele - cum ar fi: de ce există ispita aceasta, care este rostul ei în viață și ce se întâmplă când cădem iar - și oferă metode practice care să vă ajute să vă eliberați de obiceiurile rele pentru totdeauna.

Dr. Erwin W. Lutzer este pastor senior la Moody Church. Este autor premiat pentru mai mult de 30 de cărți, un conferențiar internațional renumit și crainic la 3 emisiuni radiu intitulate ”The Moody Church Hour”, ”Songs in the Night” și ”Runnind to Win. Dr. Lutzer” și soția sa, Rebecca, locuiesc în zona Chicago și sunt părinții a 3 copii căsătoriți.

Escribe una opinión

Nota: HTML no sera traducido!

Puntuación: Malo Bueno

Introduce el código en la casilla inferior:

cum-sa-ajungi-sa-spui-nu
 
Más Vendidos
Destacados